Atenție! Acesta este vechiul Cod CAEN Rev. 2. Pentru a consulta noul Cod CAEN Rev. 3, vă rugăm accesați https://www.coduricaen.ro.
Cauta

COD CAEN 1011 (Rev. 2)

Prelucrarea si conservarea carnii

Codul CAEN 1011 include:
- activitati ale abatoarelor angajate în sacrificarea, sortarea sau ambalarea carnii: vita, porc, miel, iepure, oaie, etc.
- productia de carne proaspata, refrigerata sau congelata, în carcase
- productia de carne proaspata, refrigerata sau congelata, transata.

Aceasta clasa include de asemenea:
- sacrificarea si prelucrarea balenelor, pe uscat sau pe vase specializate
- productia de piei brute si piei prelucrate provenite de la abatoare, inclusiv obtinerea lânii de oaie
- productia de untura si alte grasimi comestibile de origine animala
- prelucrarea organelor si maruntaielor de animale
- productia de lâna trasa

Codul CAEN 1011 exclude:
Corespondență CAEN REV. 3
Codul CAEN 1011 Rev. 2 conține cel puțin aceleași activități cu codul nou CAEN 1011 Rev. 3.