Atenție! Acesta este vechiul Cod CAEN Rev. 2. Pentru a consulta noul Cod CAEN Rev. 3, vă rugăm accesați https://www.coduricaen.ro.
Cauta

COD CAEN 1039 (Rev. 2)

Prelucrarea si conservarea fructelor si legumelor n.c.a.

*n.c.a. înseamnă neclasificat în altă parte
Codul CAEN 1039 include:
- fabricarea produselor alimentare continând în principal fructe sau legume, cu exceptia mâncarurilor gata preparate sub forma congelata sau de conserve
- activitatea de conservare a fructelor, nucilor sau legumelor: congelarea, uscarea, conservarea în ulei sau în otet, ambalarea în cutii de conserve etc.
- fabricarea produselor alimentare din fructe si legume
- fabricarea gemurilor, marmeladelor si jeleurilor
- prajirea nucilor
- fabricarea preparatelor si pastelor din nuci

Aceasta clasa include de asemenea:
- fabricarea preparatelor alimentare perisabile din fructe si legume, ca de exemplu:
- salate, amestecuri de salate ambalate (împachetate)
- legume curatate sau taiate
- brânza din soia (tofu)

Codul CAEN 1039 exclude:
Corespondență CAEN REV. 3
Codul CAEN 1039 Rev. 2 conține cel puțin aceleași activități cu codul nou CAEN 1039 Rev. 3.