Atenție! Acesta este vechiul Cod CAEN Rev. 2. Pentru a consulta noul Cod CAEN Rev. 3, vă rugăm accesați https://www.coduricaen.ro.
Cauta

COD CAEN 1051 (Rev. 2)

Fabricarea produselor lactate si a brânzeturilor

Codul CAEN 1051 include:
- prelucrarea laptelui lichid proaspat, pasteurizat, sterilizat, omogenizat si/sau tratat la temperatura ridicata
- fabricarea bauturilor pe baza de lapte
- fabricarea smântânii din laptele lichid proaspat, pasteurizat, sterilizat, omogenizat
- fabricarea laptelui praf sau concentrat, îndulcit sau neîndulcit
- fabricarea laptelui sau smântânii în forma solida
- fabricarea untului
- fabricarea iaurtului
- fabricarea brânzei si a laptelui batut
- fabricarea zerului
- fabricarea cazeinei sau lactozei

Codul CAEN 1051 exclude:
  • productia de lapte brut de vaca, vezi cod CAEN 0141
  • productia de lapte brut de oaie, capra, iapa, magarita, camila etc., vezi cod CAEN 0143, vezi cod CAEN 0144, vezi cod CAEN 0145
  • fabricarea laptelui care nu provine din laptarii si a înlocuitorilor de brânza, vezi l089
Corespondență CAEN REV. 3
Codul CAEN 1051 Rev. 2 conține cel puțin aceleași activități cu codul nou CAEN 1051 Rev. 3.